For Thomas Jensen af Lindbjerg var smagen altafgørende. Det er den også for os. Og det er det, der er kernen i GRAND fromage. At skabe gode smagsoplevelser. For den studerende, der skal bruge et lille godt stykke ost til en hyggeaften. For gourmetkokken, der søger den komplette smag. Den gode smag skal ikke være forbeholden en lille lukket kreds. Den skal være jordnær og tilgængelig. 

Og vi ved, hvad vi snakker om. Jens-Einar er opvokset med ost og smør på Lindbjerg mejeri og har en uddannelsesmæssig baggrund som mejeritekniker. Thomas er uddannet kok og har bl.a. arbejdet som chef på Michelin-restauranten Relais de la Poste i Frankrig. 

Godt håndværk tager tid. Det er det, der får den mangfoldige smag frem. Vi er derfor altid omhyggelige i vores brug af teknikker. De er blevet forfinet gennem generationer. Livet er for kort til mad, der ikke smager af noget.

Mad, der ikke har en historie. God mad skal skabes fra bunden - med omtanke og masser af nærvær. Det giver velsmag og velbehag.

 

Historien

  • 1856

    Kærligheden til mejerifaget fødes, da Thomas Jensen af Lindbjerg kommer til verden.

  • 1883

    Thomas Jensen af Lindbjerg køber Vallund Mejeri

  • 1999

    Jens-Einar Lindbjerg Jensen og Thomas Lindbjerg åbner GRAND fromage i Aarhus

  • 2006

    Dørene åbnes til butikken på Peter Bangs Vej på Frederiksberg.

  • 2007

    Ho Holme kåres som Nordens bedste ost 2007

  • 2010

    GRAND fromage etablerer modningslager på havnen i Århus.

  • 2010

    Lindbjerg Blue Nordens bedste blåskimmelost

  • 2010

    Skallingen får Guldmedalje i kategorien fast ost ved World Cheese Award 2010

  • 2014

    Lindbjerg HVID GED får Bronze i kategorien Gedeost ved Kulinarisk Sydfyns Nordisk Ostefestival 2014

  • 2015

    Klostermesteren kåret til Nordens bedste ost ved Kulinarisk Sydfyns Nordisk Ostefestival 2015

  • 2015

    Bronze til vores Lindbjerg HVID ko og Lindbjerg HVID Ged m. dildkrone ved Nordisk Ostefestival.

  • 2015

    Sølv til vores røget Blå Bornholm og Lindbjerg HVID Ko ved Nordisk Ostefestival.

  • 2016

    Bronze til vores Lindbjerg Fåreblue og Capryl med fennikel ved Nordisk Ostefestival.

  • 2016

    Sølv til vores Lindbjerg HVID ged, Lindbjerg Blue og Blicher ved Nordisk Ostefestival.

  • 2016

    Guld til vores Marsk Brie og Lindbjerg HVID ged med dildkrone ved Nordisk Ostefestival.

  • 2016

    "SUPER GOLD" til vores Lindbjerg hvid GED ved World Cheese Award i byen, San Sebastian ,Spanien

  • 2017

    Nordens bedste ost til vores Kirsebær Blå

  • 2018

    Bronze til Ho Rødkit ved Nordisk Ostefestival

  • 2018

    Sølv til Lihmskov 24 mdr. og Harald Blåtand ved Nordisk Ostefestival

  • 2018

    Guld til vores Marsk Brie, Lindbjerg hvid Ged og Lindbjerg hvid Ko ved Nordisk Ostefestival

  • 2018

    Midsommer blev Nordens ost ved Nordisk Ostefestival 2018

  • 2019

    Lindbjerg Blue Øko blev Nordens ost ved Nordisk Ostefestival 2019

osteprocessen.jpg

Fra jord til bord!

Forstå lidt af, hvordan en ost bliver til – fra dyrene går på marken, til osten køres til forbrugerne.

Se Processen
Nordisk Ostefestival 2016
Guld til vores Marsk Brie og Lindbjerg HVID ged med dildkrone.
Nordisk Ostefestival 2016
Sølv til vores Lindbjerg Hvid ged, Lindbjerg Blue og Blicher.
Nordisk Ostefestival 2016
Bronze til Capryl med fennikel og Lindbjerg Fåreblue.
SUPER GOLD til Lindbjerg hvid GED 2016
"SUPER GOLD" til vores Lindbjerg hvid GED ved World Cheese Award i byen, San Sebastian ,Spanien
World Cheese Award 2016
SUPER GOLD til vores Lindbjerg hvid GED ved World Cheese Award i byen, San Sebastian ,Spanien
Nordens bedste ost 2015
til vores Klostermester.
Kulinarisk Sydfyns Nordisk Ostefestival 2015
Bronze til vores: Lindbjerg Blue og Lindbjerg Hvid Ged m. dildkrone. Sølv til vores: Røget Blå Bornholm og Lindbjerg Hvid Ko.
World Cheese Awards 2014
Guld til Crotonese
World Cheese Awards 2014
Bronze til Moliterno al Tartufo
World Cheese Awards 2014
Bronze til Moliterno
Kulinarisk Sydfyns Nordisk Ostefestival 2014
Bronze i kategorien Gedeost til vores Lindbjerg Hvid Ged
Super Gold Awards 2014
Guld til Gorgonzola dolce Arrigoni
Kulinarisk Sydfyns Nordisk Ostefestival 2011
Guld i kategorien faste oste til vores Fynbo Ekstra
World Cheese Award 2010
Guldmedalje til vores ost Skallingen i kategorien fast ost
Nordens bedste blåskimmelost 2010
til vores Lindbjerg Blue
Kulinarisk Sydfyns Nordisk Ostefestival 2010
Bronze i kategorien Blåskimmelost til vores Lindbjerg Blue
Kulinarisk Sydfyns Nordisk Ostefestival 2010
Bronze i kategorien Hvidskimmel til vores Slåen Camembert
Nordens bedste fastost 2009
til Fynbo extra
Nordens bedste ost 2008
til Ho Holme
Nordens bedste ost 2007
til Ho Holme

Lager

Erhvervs-parken KLANK 19
8464 Galten

Tel

86 13 13 03

Mail

admin@grand-fromage.dk