map_cph.jpg

Frederiksberg

Peter Bangs Vej 89
2000 Frederiksberg
+45 38 16 13 03
Åbningstider, Frederiksberg
Mandag Lukket
Tirsdag - Onsdag - Torsdag -Fredag 10:00 – 18:00
Lørdag 09:30 – 14:30
Sommerferie
05.07. - 31.07.

Link til vores butik på Google view

På Peter Bangs Vej 89 på Frederiksberg finder du en forretning, der på alle måder pirrer dine sanser. Her ligger GRAND fromage; en delikatesseforretning, der taler til ostenørdens hjerte og delikatesseelskerens mave. Når du træder ind af døren, går du ind i et univers af sanseindtryk. Her finder du de gode smage. Dufte, der forkæler næsen. Og lækkerier så langt øjet rækker. 

Hele butikken dufter af kvalitet og velsmag. Her er der fokus på ægte smags-oplevelser og gode råvarer. Og der er masser af varer at gå på opdagelse i. Hos GRAND fromage står vi klar til at hjælpe dig med smags-oplevelser, du og dine gæster vil huske. Og snakke om. 

Gode råvarer betyder alt. Det er vores hverdag. Vores lidenskab. Vi vælger derfor vores sortiment med stor omhu. Vi ønsker, at vi kan inspirere dig til at sætte fokus på mad med god smag og historie. Mad, der er lavet på gode råvarer fra små, lokale producenter. Mad med en historie. 

Med de rigtige produkter kan selv den utrænede kok invitere til en lækker madoplevelse, der forkæler smagsløgene. Vi har altid mange spændende nyheder at byde på. Fra skønne havtorn i løs vægt til håndplukkede oste, der ikke fås i traditionelle dagligvarebutikker. 

Står du og mangler inspiration og gode idéer til din fest eller en hyggelig aften, så står vi klar til at hjælpe dig. Uanset, om du har brug for lidt lækkert til en aften med gutterne. En større receptions-anretning. Eller måske et ostebord til barnedåben.

Truffle.png_MG_0588.jpg_MG_0609.jpgHo-Holme.jpgKirsebaerblue.jpgspotdeal-nov-2013-005_web.jpg

Lager

Erhvervs-parken KLANK 19
8464 Galten

Tel

86 13 13 03

Mail

admin@grand-fromage.dk