Vi fremstiller ostene, som man gjorde før i tiden. Ikke fordi vi er nostalgiske. Men fordi, smagen og kvaliteten simpelthen bliver bedre. Hos GRAND fromage har vi også specialiseret os som osteaffineur.
En god smagsoplevelse får dig til at stoppe op. Den får dig til at reflektere over det, du putter i munden og nyde øjeblikket. Derfor er smag omdrejningspunktet for alt, hvad vi laver. Uanset, om det er oste eller charcuteri, så går vi altid efter den unikke, rene smag. Den smag, som du finder på de små gårdmejerier i Danmark, Frankrig, Italien eller Spanien. Vi giver dig holdning til smag. Vi fortæller dig produktets historie. Hvor det er fremstillet. Hvordan og med hvilke råvarer. Og så tilbyder vi dig nicheprodukter, som din gæst ikke kan finde i supermarkedets køledisk. Det gør det muligt for dig at sammensætte en helt særlig mad- og smagsoplevelse.
Det er ingen hemmelighed, at vi elsker oste. Oste med karakter, duft og masser af smagsnuancer. Det er en del af vores dna. Vores historie. Derfor udvikler vi også selv nye oste i tæt samarbejde med små, nordiske gårdmejerier. Ud fra devisen om, at god smag skabes med godt håndværk, passion og tålmodighed skaber vi oste med fokus på velsmag og mangfoldighed. Vi fremstiller ostene, som man gjorde før i tiden. Ikke fordi vi er nostalgiske. Men fordi, smagen og kvaliteten simpelthen bliver bedre.
Grand Fromage har de bedste varer indenfor deres område. De har altid nogle gode lokale specialiteter. Deres service og viden er yderst kompetent. Man føler sig altid velkommen både på lageret i Århus og i butikken på Frederiksberg. Har handlet der i mange år.
Indehaver Kasper Rune SørensenCopenhagen Gourmet
Hos GRAND fromage har vi også specialiseret os som osteaffineur.Vi har etableret vores eget modningslager, hvor vi modner oste ved den rette temperatur og ikke mindst bruger lige præcis den tid, det tager, for at osten smager nøjagtig, som vi gerne vil have den til. Nogle af vores kunder har desuden specialaftaler, hvis de har ønsker om en helt særlig modningsgrad.
Vi hjælper med at finde de helt rigtige løsninger til din restaurant eller dit køkken. Uanset om du har brug for kreativ og faglig sparring til at sammensætte en ny charcuteriplatte til menukortet, et bræt med lokale oste eller måske hjælp til valg af ost til en bestemt ret.
Vores konsulenter:
Sjælland & Jylland: Thomas Lindbjerg, mobil 24271303
Sjælland: Søren Burgdorf, mobil 92441303,
Jylland & Fyn: Brian Pedersen, mobil 20198303
Indholdet skifter hver anden uge.
Læs mere om Skagenfood