For Thomas Jensen af Lindbjerg var smagen altafgørende. Det er den også for os. Og det er det, der er kernen i GRAND fromage. At skabe gode smagsoplevelser. For den studerende, der skal bruge et lille godt stykke ost til en hyggeaften. For gourmetkokken, der søger den komplette smag. Den gode smag skal ikke være forbeholden en lille lukket kreds. Den skal være jordnær og tilgængelig.
Og vi ved, hvad vi snakker om. Jens-Einar er opvokset med ost og smør på Lindbjerg mejeri og har en uddannelsesmæssig baggrund som mejeritekniker. Thomas er uddannet kok og har bl.a. arbejdet som chef på Michelin-restauranten Relais de la Poste i Frankrig.
Godt håndværk tager tid. Det er det, der får den mangfoldige smag frem. Vi er derfor altid omhyggelige i vores brug af teknikker. De er blevet forfinet gennem generationer. Livet er for kort til mad, der ikke smager af noget.
Mad, der ikke har en historie. God mad skal skabes fra bunden - med omtanke og masser af nærvær. Det giver velsmag og velbehag.
Kærligheden til mejerifaget fødes, da Thomas Jensen af Lindbjerg kommer til verden.
Thomas Jensen af Lindbjerg køber Vallund Mejeri
Jens-Einar Lindbjerg Jensen og Thomas Lindbjerg åbner GRAND fromage i Aarhus
Dørene åbnes til butikken på Peter Bangs Vej på Frederiksberg.
Ho Holme kåres som Nordens bedste ost 2007
GRAND fromage etablerer modningslager på havnen i Århus.
Lindbjerg Blue Nordens bedste blåskimmelost
Skallingen får Guldmedalje i kategorien fast ost ved World Cheese Award 2010
Lindbjerg HVID GED får Bronze i kategorien Gedeost ved Kulinarisk Sydfyns Nordisk Ostefestival 2014
Klostermesteren kåret til Nordens bedste ost ved Kulinarisk Sydfyns Nordisk Ostefestival 2015
Bronze til vores Lindbjerg HVID ko og Lindbjerg HVID Ged m. dildkrone ved Nordisk Ostefestival.
Sølv til vores røget Blå Bornholm og Lindbjerg HVID Ko ved Nordisk Ostefestival.
Bronze til vores Lindbjerg Fåreblue og Capryl med fennikel ved Nordisk Ostefestival.
Sølv til vores Lindbjerg HVID ged, Lindbjerg Blue og Blicher ved Nordisk Ostefestival.
Guld til vores Marsk Brie og Lindbjerg HVID ged med dildkrone ved Nordisk Ostefestival.
"SUPER GOLD" til vores Lindbjerg hvid GED ved World Cheese Award i byen, San Sebastian ,Spanien
Nordens bedste ost til vores Kirsebær Blå
Bronze til Ho Rødkit ved Nordisk Ostefestival
Sølv til Lihmskov 24 mdr. og Harald Blåtand ved Nordisk Ostefestival
Guld til vores Marsk Brie, Lindbjerg hvid Ged og Lindbjerg hvid Ko ved Nordisk Ostefestival
Midsommer blev Nordens ost ved Nordisk Ostefestival 2018
Lindbjerg Blue Øko blev Nordens ost ved Nordisk Ostefestival 2019
Fra jord til bord!
Forstå lidt af, hvordan en ost bliver til – fra dyrene går på marken, til osten køres til forbrugerne.